FRI FRAGT OVER 500 KR ELLERS FRA 50 KR

1. KONTAKT INFORMATION

BelMark’s ApS
Solsbækvej 229
DK-9300 Sæby
Telefon: +45 5380 0165
Mail: info@belmarks.dk
Cvr-nr.: 37906271

2. GENERELLE BETINGELSER

Inden køb kan gennemføres via www.belmarks.dk, bliver du bedt om at bekræfte, at du har læst og accepteret vores handelsbetingelser.

Du skal være over 18 år for at handle hos www.belmarks.dk, så ved køb af alkohol i vores webshop, så bekræfter du på tro og love, at du er fyldt 18 år.

3. PRISER, BETALING OG BETALINGSGEBYR

Alle priser er i danske kroner (DKK) inklusiv 25% moms og eventuelle afgifter på varen, medmindre andet fremgår særskilt ud for varen. Den pris, der er gældende for din bestilling, er den pris, der er indikeret ud for den pågældende vare på vores hjemmeside, på det tidspunkt du laver din bestilling på vores hjemmeside.

Betaling af dit køb på www.belmarks.dk kan gennemføres online med Visa, Dankort, MasterCard, Maestro. De oplysninger, som du skal afgive i forbindelse med din betaling, bliver sendt direkte I krypteret form (SSL), dvs. din betaling foretages via en sikker betalingsservice.

Vi betaler det betalingsgebyr, der opkræves af betalingsindlæser, dvs. dem der formidler betaling på vores hjemmeside. Du betaler selv de betalingsgebyrer, som din egen kortudsteder eller din egen betalingsleverandør derudover måtte opkræve.

Betaling for dit køb vil først blive trukket fra din konto, når den fysiske vare afsendes fra vores lager medmindre andet er aftalt.

4. LEVERING OG LEVERINGSOMKOSTNINGER

LEVERING
Den forventede leveringstid er sædvanligvis 2-5 hverdage. Hvis du ikke træffes hjemme til at modtage din pakken, så vil pakken blive leveret ved det nærmeste afhentningssted. Du kan ved privatlevering vælge, at pakken kan stilles ved døren eller et andet sted. Hvis det til tilvælges at pakken kan stilles, bærer du selv risikoen og forsendelsesforsikringen frafalder.

Vi leverer kun til det danske marked eksklusiv Færøerne og Grønland. Skulle du være interesseret i en levering til Færøerne, Grønland eller udlandet, så skriv endelig til os på info@belmarks.dk, således vi kan undersøge, hvorvidt det er muligt at finde en løsning.

LEVERINGSOMKOSTNINGER
Til enhver bestilling af varer afgivet på vores hjemmeside, tillægges et beløb til dækning af forsendelsesomkostninger.

5. ORDRE

Når du gennemfører dit køb på vores hjemmeside, er der indgået en bindende aftale med dig som kunde og os som sælger. Det er derfor vigtigt, at du, inden du afgiver din endelige bestilling på vores hjemmeside, tjekker din bestilling for eventuelle fejl. Når du har gennemført din bestilling og dermed godkendt den samlede pris for din bestilling, så vil du modtage en bekræftelse af din bestilling på den e-mailadresse, som du har angivet. Vi opfordrer dig til at gennemgå bekræftelsen og straks informere os, hvis ordrebekræftelsen ikke stemmer overens med din ønskede bestilling. Du skal være opmærksom på, at det er dit ansvar, og du bærer risikoen for, at de indtastede informationer om dig er korrekte. Vi kontroller og validerer ikke disse oplysninger. Vi opfordrer dig endvidere til at gemme din ordrebekræftelse.

6. FORTRYDELSESRET

Når du handler hos www.belmarks.dk, så har du 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesfristen på 14 dage løber fra du eller den person, du har udpeget, har modtaget ordren. Hvis varer fra samme ordre ikke leveres på én gang, så løber fristen fra modtagelsen af den sidste vare. Ved levering af flere partier, løber fristen fra modtagelse af det sidste parti. Er der tale om regelmæssig levering over en periode, løber fristen, fra du har modtaget den første levering.

I det tilfælde, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du sende en meddelelse til info@belmarks, hvor du tydeligt indikerer, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Vi gør opmærksom på, at du ikke kan benytte dig af din fortrydelsesret blot ved at nægte modtagelse af leveringen.

RETURNERING
Returnering skal ske til:
BelMark’s ApS
Solsbækvej 229
DK-9300 Sæby

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du tydeligt har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde alle de direkte omkostninger, der er forbundet med en returnering af din ordre. Ved returnering af din ordre, bærer du risikoen fra leveringen er modtaget af dig og indtil returnering er effektueret til BelMark’s ApS. Vi råder dig derfor til at sikre, at ordren er forsvarligt pakket ind.

Du skal være opmærksom på, at vi ikke modtager forsendelser på efterkrav.

VARENS STAND
Varen skal fremstå som ny ved returnering, men du må gerne undersøge varen på samme måde som ved et almindeligt butikskøb. Er varen taget i brug, har du stadigvæk din fortrydelsesret, men du skal selv betale for en eventuel værdiforringelse, der vurderes af os.

Du bærer således omkostningen for en eventuel værdiforringelse, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. I det tilfælde at den enkelte plombering er brudt, så frafalder din fortrydelsesret og varen betragtes brugt og dermed af forringet værdi. Vi foretager en vurdering af varens stand ved modtagelsen af varen.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET
Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, refunderer vi den betaling, som vi har modtaget fra dig fratrukket eventuelle værdiforringelser, som du måtte hæfte for. Vi refunderer kun den del af leveringsomkostningerne, der svarer til den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder. Tilbagebetalingen sker med samme betalingsmiddel, som blev anvendt ved købet med mindre andet er udtrykkeligt aftalt.

7. REKLAMATION

Du har 24 måneders reklamationsret ved fejl og mangler af varen og dennes fabrikation, dog følger reklamationen varens naturlige holdbarhed. Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, anses reklamationen at være rettidig.

Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, få pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug eller ualmindelig behandling af varen. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger.

Skulle varen være skadet ved forsendelsen, så skal du informere BelMark’s ApS om dette indenfor 3 dage efter modtagelsen af varen. Det kan ske ved at skrive til info@belmarks.dk.

Du skal være opmærksom på, at vi ikke modtager reklamationer sendt på efterkrav.

Varen skal sendes til:
BelMark’s ApS
Solsbækvej 229
DK-9300 Sæby

8. PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at du kan foretage et køb på vores hjemmeside www.belmarks.dk, er det nødvendigt, at vi registrerer almindelige personlige oplysninger om dig, således at vi kan levere dit køb til dig. Vi kan også sende dig vores nyhedsbrev, såfremt du har tilmeldt dig dette.

Alle kundeoplysninger bliver opbevaret og sendt i krypteret form (SSL). De almindelige personlige oplysninger, der er nødvendige for at foretage dit køb på www.belmarks.dk er Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mailadresse.

De almindelige personlige oplysninger, der bliver registreret om dig via www.belmarks.dk, opbevares i 5 år, hvorefter disse oplysninger automatisk slettes, medmindre dansk lovgivning stiller andre krav.

Som nævnt i punkt 3, bliver alle betalingskortoplysninger, du indtaster i forbindelse med din betaling af et køb på vores hjemmeside, sendt i krypteret form (SSL) direkte til Nets, dvs. kun dig og Nets kan læse det. Vi opbevarer ikke betalingsfølsomme informationer såsom betalingskortsnumre, bankkonti eller lignende.

Det skal også understreges, at de almindelige personlige oplysninger, som vi har registeret via hjemmesiden www.belmarks.dk, ikke videregives til tredjemand, medmindre vi er forpligtet hertil ved lov eller det er nødvendigt for at opfylde vores aftale med dig f.eks. videregivelse af leveringsoplysninger til fragtfirma. Vi registrerer endvidere heller ikke personfølsomme oplysninger, og vi indsamler ikke personhenførebare oplysninger fra tredjemand.

Den dataansvarlige for www.belmarks.dk er BelMark’s ApS ved Direktør Jozef De Smedt. Du har ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis informationerne er unøjagtige, kan du kræve, at vi retter disse informationer. I nogle tilfælde kan du også kræve, at dine personlige oplysninger bliver slettet, hvis de personlige oplysninger, som du har registreret hos os, ikke længere benyttes til det formål, hvormed informationerne blev givet. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores cookie- & privatlivspolitik, eller hvordan vi bruger dine personoplysninger, så skriv eller ring til os. Se kontaktinformationer øverst.

9. ANDET

ÆNDRINGER
Vi forbeholder os retten til ensidigt at ændre vores gebyrer og handelsbetingelser.

UGYLDIGHED
Skulle en del af vores handelsbetingelser anses for værende retsstridig og ugyldige, så påvirker dette ikke gyldigheden og håndhævelsen af den resterende del af vores handelsbetingelser.

FORBEHOLD
Vi tager forbehold for tryk- og billedfejl, udsolgte varer, moms- og afgiftsændringer samt forsinket eller mangelfuld levering som følge af force majeure samt prisfejl. Vi kan i intet tilfælde gøres ansvarlige for indirekte tab, herunder tab af data eller følgeskader.

Tilbud er gældende så længe, der er varer, der kan lægges i kurven. Der tages forbehold for udsolgte produkter.

Vores handelsbetingelser er ikke gældende for salg til andre erhvervsdrivende eller offentlige myndigheder.

10. KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, DK-2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail info@belmarks.dk.

Skulle du være utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, kan du indgive klage til Datatilsynet via https://www.datatilsynet.dk/kontakt/.

11. LOV OG VÆRNETING

Enhver tvist, der vedrører eller udspringer af nærværende betingelser, skal afgøres ved Byretten i Hjørring og ifølge Dansk ret, medmindre Danske Rets regler definerer valget af lovgivning og værneting.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Er du over 18? This website requires you to be 21 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.