FRI FRAGT OVER 500 KR ELLERS FRA 50 KR

OM OS

Unikke belgiske specialiteter med et strejf af Danmark og med respekt for det traditionelle håndværk.

BelMark’s er drevet af en dyb passion for unikke Belgiske produkter, der produceres med respekt for det traditionelle håndværk og med regionale råvarer. BelMark’s mål er at have et lille, men et unikt produktprogram med et strejf af Danmark.

Navnet BelMark’s er en sammentrækning af Belgien og Danmark, og stammer fra tiden inden jeg flyttede til Danmark. Når jeg tidligere kørte i bil fra Belgien til Danmark, og jeg blev ringet op og spurgt, hvor jeg var, så svarede jeg for det meste: ”Jeg er i BelMark – på vej fra Belgien til Danmark”. For mig var det derfor det eneste rigtige navn.

Min passion for unikke belgiske produkter ligger helt naturlig for mig, da jeg er født, opvokset og har levet størstedelen af mit liv i Belgien. I 2016 besluttede jeg at flytte til Danmark, og i dag bor jeg i den smukke nordjyske by Sæby med sin storslåede natur og charmerende by- og havneliv.

Jeg har valgt at starte BelMark’s webshop op med fokus på Belgisk Genever, da Genever er Belgiens destillerede nationaldrik – faktisk forfader til gin. Valget er faldet på en helt unik leverandør, der som en af de få, destillerer sin egen maltvin. Det belgiske familieejede destilleri siden 1918 destillerer i små serier ud fra en specialiseret viden om den mere end 500 års belgiske Genever historie og med en evig stræben efter perfektion.

Jeg glæder mig rigtig meget til at kunne fortælle mere om BelMark’s udvalgte produkter og deres historie for alle interesserede. Ring eller skriv til mig, hvis der er noget, som jeg kan hjælpe med.

Jozef

Mobil: +45 5380 0165
Jozef@belmarks.dk

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Er du over 18? This website requires you to be 21 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.