FRAGT FRA 50DKK

1. GENERELT

Vi er forpligtet til at leve op til den danske persondatalov, hvilket vil sige, at enhver behandling af data skal ske under iagttagelse af persondataloven. Ifølge persondataloven, så er vi dataansvarlige for de oplysninger, der måtte blive registreret om dig som kunde og som besøgende på vores hjemmeside.

Vores Cookie- & Privatlivspolitik beskriver, hvilke cookies og personlige oplysninger vi benytter på vores hjemmeside samt, hvordan vi behandler dem. Når du bruger vores hjemmeside, så accepterer du, at vi anvender cookies og, at vi behandler dine personlige oplysninger. Vi respekterer ønsket om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig håndtering af personlige oplysninger. Ved indsamling af almindelige personlige oplysninger, så sikrer vi os, at du udtrykkeligt giver dit samtykke. På den måde er du informeret om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

2. COOKIES & ANVENDELSE

Hvad er en cookie? En cookie er en fil, som du automatisk downloader til din computer, og som bliver gemt på din computer, tablet, mobil eller tilsvarende, når du besøger en hjemmeside. En cookie gemmer oplysninger om din adfærd på en hjemmeside, f.eks. så husker den, hvad du har lagt i kurven. Der lagres ikke persondata i en cookie, og en cookies kan ikke indeholde skadelig kode såsom virus. Eftersom en cookie befinder sig hos dig, så har du altid mulighed for at se, ændre eller slette disse cookies.

Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies fra. Slår du cookies fra i dine internetindstillinger, så skal du være klar over, at vores hjemmeside ikke vil fungere optimalt samt der vil være indhold, som du ikke kan få adgang til. Hvordan du sletter cookies afhænger af din browser – du kan finde hjælp hertil på https://minecookies.org/cookiehandtering/.

Vi håber dog, at du vil tillade cookies, da vi anvender cookies med det formål at optimere vores hjemmeside og dets funktionalitet for dermed at skabe øget brugervenlighed. Vi bruger en logstatistik på www.belmarks.dk, hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistik billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor de forlader hjemmesiden mm. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere hjemmesiden www.belmarks.dk. Der registreres ikke personfølsomme oplysninger.

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics

3. PERSONLIGE OPLYSNINGER & ANVENDELSE

For at du kan gennemføre et køb på vores hjemmeside www.belmarks.dk, så er det nødvendigt, at vi registrerer almindelig personlige oplysninger om dig, således at vi kan levere dit køb til dig. Vi kan også sende dig vores nyhedsbrev, såfremt du har tilmeldt dig dette. Alle kundeoplysninger bliver opbevaret og sendt i krypteret form (SSL). De almindelige personlige oplysninger, der er nødvendige for at foretage dit købt på www.belmarks.dk er Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mailadresse.

De almindelige personlige oplysninger, der bliver registreret om dig via www.belmarks.dk, opbevares i 5 år, hvorefter disse oplysninger automatisk slettes, medmindre dansk lovgivning stiller andre krav.

Alle betalingskortoplysninger, du indtaster i forbindelse med din betaling af et køb på vores hjemmeside, bliver sendt i krypteret form (SSL). Vi opbevarer ikke betalingsfølsomme informationer såsom betalingskortsnumre, bankkonti eller lignende.

Det skal også understreges, at de almindelige personlige oplysninger, som vi har registeret via hjemmesiden www.belmarks.dk ikke videregives til tredjemand, medmindre vi er forpligtet hertil ved lov eller det er nødvendigt for at opfylde vores aftale med dig f.eks. videregivelse af leveringsoplysninger til fragtfirma. Vi registrerer endvidere ikke personhenførbare oplysninger, og vi indsamler heller ikke personhenførebare oplysninger fra tredjemand.

4. DATABEHANDLERE

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af vores data. De behandler udelukkende oplysningerne på vores vegne, og må ikke anvende disse oplysninger til egne formål. Vi benytter kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

5. DATAANSVARLIG

Den dataansvarlige for www.belmarks.dk er BelMark’s ApS ved Direktør Jozef De Smedt. Du har ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis informationerne er unøjagtige, så kan du kræve, at vi retter disse informationer. I nogle tilfælde kan du også kræve, at dine personlige oplysninger bliver slettet, hvis de personlige oplysninger, som du har registreret hos os, ikke længere benyttes til det formål, hvormed informationerne blev givet. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores Cookie- & Privatlivspolitik, eller hvordan vi bruger dine personoplysninger, så skriv eller ring til os:

BelMark’s ApS
Solsbækvej 229
DK-9300 Sæby
Telefon: +45 5380 0165
Mail: info@belmarks.dk
Cvr-nr.: 37906271

6. KLAGEMULIGHED

Du har mulighed for at indgive klage til Datatilsynet, hvis du skulle være utilfreds med, hvordan vi behandler dine almindelig personlige oplysninger via https://www.datatilsynet.dk/kontakt/ eller:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Telefon: +45 3319 3200
Mail: dt@datatilsynet.dk

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Er du over 18? This website requires you to be 21 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.