FRI FRAGT OVER 500 KR ELLERS FRA 50 KR

Baldwin’s Premium Destilled Gin m/glas

580,00 DKK

Premium Destilleret Gin, 46% vol, 50cl, gaveæske & 2 glas

RUND & FRISK SMAG
Til ære for den flamske greve Baldwin (1172-1205), der blev Konstantinopel’s første latinske kejser, har mesterdestiller Filip Braeckman skabt denne Premium Destillerede Gin. Den håndlavede gin er rund og forfriskende med en unik infusion af tre urter hjemmehørende i Flandern: romersk kamille, hyldeblomst og englerod. Kun den reneste alkohol af korn, vand fra byen Oudenaarde i Flandern og 14 nøje udvalgte urter og krydderier er brugt til at skabe denne enestående tørre og runde gin.

Farve: Klar. Duft: Frisk og sprød med en krydret duft af enebær, understøttet af de milde krydderier koriander og lakrids, omgivet af urter med en duft af kamille efterfulgt af citrus. Smag: Behagelig tør med overtoner af orange marmelade, der brister ud i en kompleks harmoni med smag. Eftersmag: Varm med en lang og elegant tørhedog et velafbalanceret krydret hint af stjerne anis i baggrunden.

Vægt 1.336 kg
Varenummer (SKU): 10015103 Kategorier: ,

Du kunne også være interesseret i...

Updating…

Subtotal: 445,00 DKK

Se kurv Kasse

Fortsæt med at handle

Er du over 18? This website requires you to be 21 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.