FRI FRAGT OVER 500 KR ELLERS FRA 50 KR

Baldwin’s Premium Destilled Gin

445,00 DKK

Premium Destilleret Gin, 46% vol, 50cl

RUND & FRISK SMAG
Til ære for den flamske greve Baldwin (1172-1205), der blev Konstantinopel’s første latinske kejser, har mesterdestiller Filip Braeckman skabt denne Premium Destillerede Gin. Den håndlavede gin er rund og forfriskende med en unik infusion af tre urter hjemmehørende i Flandern: romersk kamille, hyldeblomst og englerod. Kun den reneste alkohol af korn, vand fra byen Oudenaarde i Flandern og 14 nøje udvalgte urter og krydderier er brugt til at skabe denne enestående tørre og runde gin.

Farve: Klar. Duft: Frisk og sprød med en krydret duft af enebær, understøttet af de milde krydderier koriander og lakrids, omgivet af urter med en duft af kamille efterfulgt af citrus. Smag: Behagelig tør med overtoner af orange marmelade, der brister ud i en kompleks harmoni med smag. Eftersmag: Varm med en lang og elegant tørhed og et velafbalanceret krydret hint af stjerne anis i baggrunden.

Vægt 1.105 kg
Varenummer (SKU): 10015101 Kategorier: ,

Du kunne også være interesseret i...

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Er du over 18? This website requires you to be 21 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.